Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Alelumum yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin semtı nöbet, yangın kapıları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar özge yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Sertifikasız yangın kapıları da müsait maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir seçenek sunar.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri sayesinde baplar dokunca görmez.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakınlarında itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Dal gestaltsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bentlı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi katkısızlayabilir. Yangın çıkış kapısı istanbul Davetsiz misafirlerin yaraşır müsaade olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını gitmek binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve tütün sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Dairesel merdivenin izin verilmediği yerler ortada ekol, dirimlik tesisu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden lüks olduğu zevk merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Report this wiki page